playroom ja yhteistyökumppanit

KOKONAISVALTAISTA VISUALISOINTIA

Playroom tarjoaa kokonaisvaltaista juhlien, tapahtumien ja videoiden visualisointia laadukkaalla tekniikalla kustannustehokkaasti. Toimintatapamme on joustava ja vahvuutemme on idearikkaus. Innostumme haasteista ja haluamme tehdä asiat entistä paremmin.

PLAYROOMIN TEHOKAKSIKKO

Playroomin tehokaksikko, Jani Toom ja Mikko Toivonen, on työstänyt erilaisia projekteja yhdessä vuodesta 2007 alkaen. Kokemusta pojilta löytyy monenlaisista suunnittelutehtävistä niiden toteutukseen saakka. Näiden vuosien aikana visuaalisen ilmeen ja sitä tukevan tekniikan ovat saaneet monet juhlat sekä tapahtumien osastot. Kummallakin pysyy kädessä niin hiiri, kamera kuin myös vasara ja pensseli.

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Pääyhteistyökumppanimme on Pitopalvelu Hupli, jolla on mittava yli 35 vuoden kokemus juhlien ja tilaisuuksien järjestämisestä.

Suurempien äänentoistoratkaisujen tiimoilta tulee tiimiämme vahvistamaan Pekka Virtanen. Pekka on hankkinut kokemusta niin Suomessa kuin eripuolilla maailmaakin erilaisista miksaustehtävistä.

Jos juhlasi kaipaavat musiikkia, kauttamme järjestyy loistavia DJ-konkareita (Meltdown Deejayn) riveistä. He pakkaavat mielellään levynsä mukaan ja tulevat soittamaan teemaan sopivaa musiikkia juhlakansan iloksi.


playroomin tehokaksikko

Playroomin Jani Toom.

JANI TOOM

CEO & Senior Sound Designer

Media-alan todellinen moniottelija. Selättää haastavimmatkin tilanteet pilke silmäkulmassa ja hymy huulilla. Jani hoitaa Playroomin asiakkuuksia ystävällisellä ja kohteliaalla elämänasenteella. Jani hifistelee laadukasta äänitekniikkaa ja viimeisin hankinta juhlien järjestämiseen on järeä bassokaiutin.

Playroomin Mikko Toivonen.

MIKKO TOIVONEN

CCO & Executive Visual Coordinator

Hyvän tuulen lähettiläs ja yksityiskohtien viilaaja. Innostuu mielenkiintoisista haasteista ja harvoin vaivaantuu menemään sieltä missä aita on matalin. Valmistunut Muotoiluinstituutista ja Taideteollisesta korkeakoulusta. Suhtautuu asioihin rennosti, mutta tilanteen vaatiessa venyy uusiin mittoihin.