playroomin palvelut

HELPOT POPUP-RATKAISUT

Kaikki juhlien teemapaketimme ovat ns. popup-tyyppisiä kokonaisuuksia, jotka on mahdollisia pystyttää lähes tilaan kuin tilaan. Näin seuraavien juhliesi paikka voi löytyä lähempää kuin luuletkaan. Valoilla, molton-verhoilla, videoscreeneillä ja teemaan erityisesti sopivilla somisteilla esimerkiksi yrityksesi aula, kokoustila tai jopa kellari voidaan muuttaa aivan uudenlaiseksi tilaksi. On toki mahdollista hyödyntää myös jotain valmista juhlatilaa tekemällä siitä persoonallisen ja tunnelmaan sopivan kokonaisuuden.

VALMIIT KOKONAISUUDET

Kaikki teemapaketit ovat valmiita kokonaisuuksia, jotka sisältävät tilan valaisun, personoidut videovisuaalit, somisteet, baaritiskin sekä puhe- ja dj-käyttöön sopivan laadukkaan äänentoiston. Tarpeentullen saat kauttamme myös isommat äänentoistoratkaisut bändien tarpeisiin.

LAADUKAS TEKNIIKKA

Kaikki pakettimme sisältävät seuraavanlaisen tekniikan:
- Äänentoisto: kompakti, mutta laadukas äänentoisto puhe-, dj- sekä pienimuotoiseen bändikäyttöön.
- Valot: tunnelmaan sopivaa valotekniikkaa.
- Videot: 2–3 näyttöä, joissa teemaan sopivaa vaihtuvaa video- ja still-kuvamateriaalia.

TAPAHTUMA- JA VIDEOTUOTANNOT

Visuaalisen alan moniottelijoina meiltä järjestyy juhlavisualisointien lisäksi tapahtuma- sekä videotuotannot. Meillä on kokemusta niin messuosastojen suunnittelemisesta kuin myös rakentamisesta.


partymakers-teemat

Playroomin meksikolainen baari.

MEKSIKOLAINEN RANTABAARI

Laskevan auringon sävyt, letkeä musiikki ja screeneillä pyörivät videovisuaalit vievät juhlavieraat rantajuhlien tunnelmaan heti sisääntullessa. Hersyvään lattarityyliin somistettu baaritiski notkuu juomia ja sen ääressä voi olla vaikka pikkutunneille saakka. Oikeanlaista tunnelmaa luo myös visualisoinnin monenlainen rekvisiitta surffilaudoista puutarhavaloihin sekä peilipalloon. Kuka sanoi, että meillä Pohjolassa ei voi viettää rantajuhlia?

Playroomin berliiniläinen klubi.

BERLIINILÄINEN KLUBI

Berliinin klubit ovat käsite. Nyt sinulla on mahdollista tuoda omiin juhliisi ripaus Berliiniä. Matalat bassot, videovisuaalit ja valaisu luovat tunnelmaa juhlien vieraille. Musiiki on luonnollisesti bassovoittoista ja sähköisen elektronista saundia. Näissä juhlissa ei turhia hienostella, vaan annetaan fiiliksen ja biitin viedä iltaa eteenpäin. Playrooomin pojat ovat käyneet hakemassa autenttisia vaikutteita Berliinin klubeista useita kertoja, joten luvassa on jotain hyvin ainutlaatuista.

Playroomin salakapakka.

SALAKAPAKKA

Näihin juhliin pääsee vain harvat ja valitut. Jo sisääntulo sisältää elementtejä, jotka virittävät juhlavieraat juuri oikeaan tunnelmaan. Etukäteen saatu salaperäinen kutsu voi sisältää esimerkiksi suunnistustehtävän tai muun tehtävän, jonka ratkaisun jälkeen salakapakan ovet vasta aukeavat. Salakapakka valaistaan hämyiseksi tilaksi ja personoidut videovisuaalit tekevät juhlista erityiset.


visualmakers-videot

Ricky Tick Big Band ja Julkinen sana: Mitä sä pelkäät? -musiikkivideo.
Ricky Tick Big Band ja Julkinen sana: Mitä sä pelkäät? -musiikkivideo.
“30 v.”-syntymäpäivien kutsukorttivideo.
“30 v.”-syntymäpäivien kutsukorttivideo.